Facebook

Comments

Bohemia

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

Η γωνιά του (τσι-) Γκούνη 2:

Για να γεμίσει το τσουκάλι φτηνά μαγειρέψτε Ιταλικά:

Ροδέλες μπακαλιάρου στο γκριλ με σάλτσα ντομάτας:

Φτιάχνουμε φρέσκια σάλτσα ντομάτας με το μύλο. Καραμελώνουμε λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο σε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε λίγο τζίντζερ, δυόσμο, ψιλοκομμένη ελιά, βασιλικό και χοντρό πιπέρι. Αλάτι - πιπέρι. Σβήνουμε με λευκό κρασί.

Βράζουμε μπαρμπουνοφάσουλα. Αποτελούν τη σαλάτα με λίγη από τη σάλτσα και την παρμεζάνα από πάνω.

Βάζουμε σε αλουμινόχαρτο τις ροδέλες μπακαλιάρου. Αλάτι - πιπέρι. Τοποθετούμε από πάνω τη σάλτσα, λίγα από τα μπαρμπουνοφάσουλα, παρμεζάνα και βασιλικό. Λίγο ελαιόλαδο. Τα ψήνουμε 15 λεπτά.

Οι ροδέλες σερβίρονται πάνω σε σαλάτα ρόκας με μπαλσάμικο και συνοδεύεται από ψητά φρέσκα σύκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου